Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi hälsade på henne snart flyttar hon in


en liten fluff


en liten kryper ihop i min hand
med tassarna i kors
sluter ögonen
och ler

den nya värmen
jag är mamma




Fri vers av Sitamoia
Läst 477 gånger
Publicerad 2007-01-13 18:05



Bookmark and Share


  Lilla trollet
Sött =)
2007-01-13

  Söder
ja, det var väl en bedårande sötnos... Fin vers också till bilden...
2007-01-13

    Camillaa
aaah, så sööt :)

/ C
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sitamoia
Sitamoia