Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
där är jag alltid lugn.


älskade. din hals.


varm på det mjukaste viset är din hals. jag kan inte låta bli att söka mig dit. drar in andetaget som jag längtat efter ända sedan jag såg dig. vi gick mot varandra då. vi gör det fortfarande. vi möts och jag bubblar. möts och du luktar nyduschad och len vid halsen. jag känner din puls mot munnen. vill bita mig fast i dig, men pussar istället. vi lever tillsammans.

you know why i kiss your neck every night, \'cause the blood underneath your thinnest skin lets me breath makes me shivering warm.

drar in andetaget som jag längtat efter ända sedan vi gick emot varandra första gången.




Fri vers av Sitamoia
Läst 601 gånger
Publicerad 2006-03-31 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sitamoia
Sitamoia