Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimmig morgon

Insvept i sömnigt dansande
tunt dimmtäcke
är världen fångad utanför
mitt fönster.
Lätt flyktigt skir dansar
den runt buskar och träd.
Gräset täckt av frost.
Överallt löv.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-26 06:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivet
2011-10-01

    AA VIP
Mycket välfångad ögonblicksbild och vacker.
2011-09-26

  Ninananonia VIP
:) åh vad en dansar vackert...
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP