Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men jag blir snart tokig


inte ens kär

visst, du har förevigt slutna ögonlock.
men dina ögon kommer aldrig sluta existera.

visst, jag ser ditt ansikte i alla jag möter.
men var fan är du?

att varje bild på dig
gör mig yr
är ju pinsamt.

(men var är du?)

visst, vi har kanske aldrig träffats
utan att du varit påverkad av nånting

visst, jag har väl aldrig mött dina ögon,
utan att du har varit frånvarande.
(jag vet inte ens vad du har för ögonfärg)

Men jag vet att du har ett ärr på överarmen,
och jag vet var det kommer ifrån,
och jag vet hur det känns, för jag har rört det
(jag vet hur du känns, jag vet hur du smakar)
och jag vet att jag vill röra det igen.




Fri vers av trasselsmuts
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-26 17:39



Bookmark and Share


  ful jobbig äcklig orkar inte
smutsigt
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts