Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta till dig

Ibland skulle jag
Kunna tänka mig
Att riva upp
Min bröstkorg


Jag skulle göra det
För att ge dig
Mitt hjärta


Ge dig det
Så att du kunde
Låsa in det
Och kanske


Tappa bort
Nyckeln


Bara för att
Jag ska vara
Säker på
Att du

Aldrig

Blir av
Med mig




Fri vers av TheresJ
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-26 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheresJ