Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkt i vår saga

Loulou Lamotte sjunger ”Do you love me still” och jag låter tårarna rinna nerför mina kinder.
För det är ju det jag inte gör.
Jag älskar dig inte längre.
Och jag vet inte hur man gör,
hur man beter sig.
Jag vet hur ont det kommer att göra,
för oss båda.
Men jag måste göra det här.
Måste sätta punkt i vår saga.




Fri vers av TheresJ
Läst 306 gånger
Publicerad 2012-05-16 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheresJ