Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas man

Min dröm är du
Har alltid varit, är nu
Det är du som är allt
Som värmer när det är kallt
Som avlägsnar all smärta
Som är lågan i mitt hjärta

Tänk om du skulle komma bort
Om jag dig skulle tappa bort
Jag vet inte hur det skulle gå
Vem jag skulle gå till då
När världen känns grå och kall
När jag inte orkar stå pall

Du måste alltid finnas där
För jag håller dig så kär
Du som är han
Mitt hjärtas man




Fri vers av TheresJ
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-28 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheresJ