Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mening

Livets mening ses i olika vinklar
Vars variabel är både positiv och negativ
Adderar man detta går det jämnt ut
- En dör samtidigt som en föds




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-26 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP