Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det värsta är att jag inte ens vet om ni menar det.


ord

hur du förintar hela min jävla existens med bara ett ord

jag är så trött på hela skiten

hur ni sparkar på mig
skriker att jag ska ge upp
att ingen bryr sig ett skit om mig

hur ni sliter upp mitt bröst.
och hur ni inte ens märker den svarta gallan som invaderat mitt innanmäte sipprar ut.

revben som krossas och näsben som knäcks

ärr som aldrig kommer synas.




Fri vers av trasselsmuts
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-26 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts