Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitler sade blommor före kriget

Vaken, du tjejen, du talar jävligt mycket natt, en eon av kärlek droppar, daggregn, vi ker sömn tillsammans




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-27 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth