Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bild i bild




ord i ord

bortom bildens brottyta
i läget noll och petrifiering

förverkar den blinde guden
rätten till oseeendets klarsyn
minns hur han oupphörligen
framsynth fluktuerat

mellan tidlöst staccato
och kontinuerligt glissando
fruset seglande
över kiselsyrans grav




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-27 16:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket vacker text som stannar kvar i mitt minne...länge.
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP