Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
råkade träffa någon idag


nyckelben

fixerad vid dina nyckelben
och jag tänker hur bra
mina fingrar
skulle passa där.
jag undrar hur det känns.
för huden ser så len ut.

och du fattar inte
att du ska kyssa mig

och vem fan
klarar av att ta första steget
när båda är spiknyktra?

och det börjar brinna
inom mig
det är tomtebloss
och det sprakar
och jag vet
att bara du

kan släcka

min lust.




Fri vers av trasselsmuts
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-27 22:15



Bookmark and Share


  Henrik Sjöberg
vackert skrivet, :)
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts