Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tommy

27.
24.
18.
1.5.
27.
21.
3.
3.5.

Den 27 september.
Var du 24 år.
Jag var 18.
Din son var 1.5 år.
Nu skulle du varit 27.
Och jag är 21.
Det är 3 år sedan.
Som du dog.
Nu är din son 3.5 år.

*Hur många vagnar var
det på tåget?
*Hur många öl hade du druckit?
*Hur många gånger hade du
tänkt på att ta ditt eget liv?

* Varför?
27*24*18*1.5*27*21*3*3.5=
För många tankar och för
många känslor och jag kommer
aldrig att glömma hur många
gånger jag tänker på dig.

Eller jo, det kommer jag.
För jag är rädd att glömma dig.
Jag saknar dig.




Som fan.




Fri vers av ElsaLouise
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-28 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElsaLouise
ElsaLouise