Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosta vad det kosta vill

Jag är känslomissbrukare.
Jag är på ständig jakt efter
någonting nytt att känna.

Kosta vad det kosta vill.


Jag är, allt och ingenting.
Jag är, fet och ful och fin.

Jag är som vilken pundare
som helst, i jakten på sin
nästa sil.

Kosta vad det kosta vill.


Jag är, glad och nöjd och fel.
Jag är, tom och full på vin.

Jag är som vilken smart idiot
som helst, som letar efter rätt
information att ta till.

Kosta vad det kosta vill.


Jag mår bra när jag mår dåligt
och jag mår dåligt när jag mår
bra.

Jag är livrädd för att leva och
jag är inte speciellt rädd för att dö.

Jag döljer sanningen i relationen
där allting ska berättas. Hejdå




Fri vers av ElsaLouise
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-06 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElsaLouise
ElsaLouise