Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är okej

Ett glas vin.
Ett till sår.
En till tablett.
Ett till leende.
Som inte är sant.

Två till glas vin.
Två, kanske tre, till sår.
Fyra, fem, sex eller femtio tabletter till.
Tusen leenden som inte betyder.
Det är sant.

En bakfylla imorgon.
Ett besök på akuten.
En tår bland alla leenden.
Är värt det.

För skiten kommer alltid
att finnas, och man gör
allt för att klara av den.
Tro det eller ej, men fråga
inte hur jag mår, för jag
ljuger bara ändå.


It's not OK.




Fri vers av ElsaLouise
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-28 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElsaLouise
ElsaLouise