Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

molntusspuss.

sätt mig på en molntuss
en molntuss utav damm
handplockat rosa damm
som växer under min säng
sätt mig på en rosa damm-molntuss
med städförbud
för annars rasar molntuss-dammet ner
och slår rot igen
under min säng
och då blir mamma arg mådu tro!




Fri vers av Melinda
Läst 605 gånger
Publicerad 2004-07-24 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre

2004-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Melinda
Melinda