Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev på svenskan


En knäpp Haiku

Min katt är cool
men igår var hon ledsen
hon fick ingen mat.




Bunden vers (Haiku) av Melinda
Läst 475 gånger
Publicerad 2005-02-14 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melinda
Melinda