Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon log en vaken kärlek

Hon, jag älskar henne, dina ögon glittrar horisontsolens vagina, kyssar, natten, kroppar, vittnen till en sann magi, vill du ha min kärlek nu




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-28 03:12



Bookmark and Share


  Novemberblomman
En ivrig kärleksdikt med åtrå och glädje
2011-10-03

  poetryGirl
fin, lite kort
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth