Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta...

var sjuk
alltför länge
jag höll det
i mina varma händer
smekte det
med världens mjukaste rörelser
bar det
till nya platser
matade det
med härliga upplevelser
i en guld sked
men...
det enda det längtade efter
var det förflutna
med dig in i det lilla minsta
inget jag gjorde
kunde ändra dess fakta
men....
igår
var det glad
med skuttande hjärtslag
stormade det ut
till det fria




Fri vers av Rise Little One
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-03 20:06



Bookmark and Share


  TT
..bubblande glädje...som smittar genom texten...gillar denna!!!
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One