Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite lagom slö....


god morgon

God morgon och på återseende
I dag kommer jag vandra med ett leende
Jag har aldrig sovit så gott som med dig
Jag tar din värme med mig
Det är allt jag behöver
Stanna i mina tankar tills dagen är över
Så ses vi senare i kväll
Somna nu om älskling så är du snäll

Godmorgon vi ses det vet du väl
För jag vill ha dig, din själ
Solen har redan börjat stiga i ost
Jag tar en stilla kyss till frukost
Det är allt jag hinner är jag rädd för
Jag har dock en kärlek till dig som aldrig dör

God morgon och på återseende
Jag tar med mig din kyss in i dagens skeende
Du vet att jag skulle vilja stanna hos dig
Du vet nog hur svårt jag har att slita mig
Men jag måste, jag har inget val
Men jag lider alla helvetens kval
Jag längtar efter dig, hoppas vi ses snart
En kyss till, för dina kyssar ger mig en bra start




Fri vers av PPQ
Läst 633 gånger
Publicerad 2006-01-10 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ