Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


BORTSÄTTNING

Ur gråten

kom ilskan
kom rädslan
kom hatet

som vändes till

Förståelse
Förtröstan
Insikt

Insikten att kämpa på
som två bönder mot en löpare




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2011-09-30 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP