Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alkoholiserad ung flicka woho tog ett tag att skriva, men tror jag stavade allt rätt.


kom

instängd mellan fyra tegelväggar
men ändå så fri
jag dansar
dansar mig lycklig
dansar mig vacker
och tänker på dig

fast du bara är en pojke

men min kropp brinner
mina armar skakar
och mina ögon vibrerar
in i alkoholens
underbara dimma

och jag vill aldrig vara nykter

men jag önskar att du var här
jag saknar din kropp
dina händer
(dina händer på min kropp)
dina läppar
(dina läppar på min kropp)
och allt annat
med dig
(och ibland tycker jag att du är dum i huvudet. men så länge du håller käften så går allt)




Fri vers av trasselsmuts
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-30 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts