Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lite Kärlek hade räckt

För mycket hat för dom vi älskar,
& alldeles för lite kärlek & respekt.

För mycket likgiltighet för samhället,
För mycket känslor som vi täckt.

För att inte låtsas om att det existerar,
Men det är en lögn i nån form av dräkt.

För mycket kyla i våran värld,
När vi kan räddas,
Bara lite kärlek hade räckt.


One Love <3




Bunden vers (Rim) av MissChillPill
Läst 516 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-01 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissChillPill