Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Ninananonia för all inspiration och värme


Till dig som vet...

Dina ord är som balsam för min själ
ditt ljus genomlyser mig.
Gör luften underbar att andas
Fyller bröstet med magiskt bubbel
som en bäck av porlande skratt
en stjärnklar natt.
Mot nya tankar du mig för
allt blir underbart som du nuddar.
Du bygger bo och det känns varm
att du landat en stund i mitt hjärta.
Din värme räcker till mig
men även alla runt dig
bara man kan ta emot
dess osynligt synliga signaler.
Jag blir varm i hjärtat
varje gång jag hör ditt namn.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 708 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-10-01 14:02



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Ljuvligt vacker
hyllning..
som jag gärna
skriver under :)
2011-11-26

  Johan Bergstjärna VIP
Vacker dikt till fina Nina!
2011-11-06

  anits VIP
En underbar dikt till din vän
2011-10-03

  La Magnólia VIP
En ljuvlig dikt har du skriftat till Ninananonia .. en dikt hon verkligen är värd!
2011-10-01

  Ninananonia VIP
Tack min fina vän :) kram
2011-10-01

  Ninananonia VIP
Åh så underbar ..Jag älskar den..du vet :)

Bokmärker.. :)
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP