Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på eggen

all kraft

är

försvunnen






hon




som brukar








veta
göra







trösta
bära






flytta berg









är på eggen





Fri vers av Nordlys
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-01 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nordlys
Nordlys