Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Para ti!

Bilden är från Al Areen Wildlife Park, Bahrain.




Jag kan flyga, i alla fall i tanken

Jag sitter långt borta i fjärran land,
Men uti tanken jag håller din hand.

Vi pratar förstås så ofta det går;
Umgås och kanske tar oss en tår.

(I glaset, på kinden, kanske båda -
svårspått det är, när känslorna råda.)

Tanken, idén och informationen,
Struntar totalt i gravitationen!

Inte behövs det någon biljett -
Min tanke den flyger till dig o så lätt!

Snart kan vi åter träffas på riktigt.
Vi vet båda två - det är riktigt viktigt!




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 357 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-01 21:40



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker dikt
den berör
2011-10-03

  Anna*
Längtan och känslor skrivna på rim med vacker bild därtill! Applåderar
2011-10-03

    Birgersdotter VIP
mycket vackert
2011-10-01

  Minkki VIP
Roligt att se dig här igen, med dina positiva dikter! Vilken tur för er två att du kan flyga ;)
2011-10-01

  Filosofen2
Telepati är en tankekraft:)
2011-10-01

  Maj-Lis VIP
Så vackert skrivet
2011-10-01

  Ninananonia VIP
Jättefin dikt till din älskade :)
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)