Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diskar bort minnen

Nu står jag här och
diskar bort minnen
jag inte längre orkar
nöta
De är gamla
uttjatade och blöta.
Nu släpper jag in ljuset bakom
min gardin
ser att trots regn-
kommer dagen att bli fin.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-02 10:18



Bookmark and Share


  Järnkatten
Tycker om :), applåder!!!
2011-10-05

  anits VIP
Gillas, bra skrivet
2011-10-03

  Nattsuddan
Just så. Bra skrivet.
2011-10-03

  Eva Helene VIP
Så befriande! Skön dikt.
2011-10-02

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härligt. Och sen en skön varm dusch efteråt för att skölja bort otrevliga känslor!
2011-10-02

    ej medlem längre
Regn rensar och tvättar bort

Fin stämning
2011-10-02

  Ninananonia VIP
Härlig... :)
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP