Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Inte alltid man vill visa utåt, vad man känner.




När det slår en volt

 

Sitter kanske hjärtat

 

väl dolt i bröstkorgen,

 

för att inte någon ska se

 

när det slår en volt?




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-03 16:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet, så kanske det är.
2011-10-04

  Maj-Lis VIP
Men så väl den känns
2011-10-03

  Maj-Lis VIP
Men så väl den känns
2011-10-03

  Anna*
Ja *ler* jag skulle tro att det är därför!
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP