Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrsken

I den klara mörka
stjärnklara
natten
dansar norrskenet
på himlakroppen .
Gäckande
ivrigt
utmanande
i slöjor av lila
och neongrönt.
Det magiska
trollska
får oss att
hålla andan.
Vända våra huvuden
mot skyn
och njuta ett
underbart
storslaget
skådespel




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-10-03 18:38



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Så magiskt
vackert
du fångar
det :)
2011-10-05

  Linda CH VIP
Har aldrig sett ett norrsken men du beskriver fenomenet uttrycksfullt målande och nu förstår jag hur mäktigt det kan vara.
2011-10-04

    Lesley
Norrsken är något alldeles extraordinärt! Det får du fram bra här.
2011-10-04

  Anya VIP
Jaa visst är det fint! Bra fångat!
2011-10-04

  Eva Helene VIP
Ett magiskt himlafenomen som trollbundit människor i alla tider. Härom året fick jag uppleva det för första gången. Fint beskrivet här!
2011-10-04

  anits VIP
Norrsken är vackert och magiskt
2011-10-03

  Johan Bergstjärna VIP
Jag har faktiskt sett norrsken här i närke, väldigt vackert.
Fin dikt!
2011-10-03

    AA VIP
Vackert. Storslaget....
2011-10-03

  karenina VIP
underbart vacker bild, tack!
2011-10-03

  Ninananonia VIP
Vackert..
2011-10-03

  Larz Gustafsson VIP
Aurora Borealis, en märklig dam.
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP