Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aforismer ur min 7:e och senaste diktsamling "Att få vingar".


Att få vingar


Det är svårt att vara mer

det är svårt att vara mindre

därför är jag varken

mer eller mindre

jag är den jag är

och inget annat


_____


Jag vill leva

i ett kollektiv

med träden


_____


Ett billigt yttre

är vanligare

än ett dyrt inre


____




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 326 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-10-03 19:52



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Men å, vad fin, och sann! Rytmen igen - härlig.
2012-04-22

  Minkki VIP
jag skulle unna var och en av de tre sin egen sida, så att ingen av texterna knockas av de andra. Var och en av dem behöver mycket vitt omkring sig, så de får sjunka in. Åtminstone när minkar läser;)
2011-10-10

  Fredrik P. VIP
mycket tänkvärd dikt,
fångas särskilt av de
två sista stroferna
2011-10-05

  Kalle.O
Den här sparar jag som bokmärke...
Suverän!
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén