Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som kommer


Det är alltid något
som kommer
alltid något okänt
något som bryter igenom
något man inte vet
man får veta
utom eller inom




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-17 14:08



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fint... mycket som man inte vet
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén