Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suckande medecin


Vågornas suckande medicin
talar ett språk som läker
horisonten raderar tiden
för att få livet att växa




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-27 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén