Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellanrum - tystnad


Dikten talar även
i mellanrummen
i tystnaden
med liv som växer
med meningar
handlingar
samlade i djupen
med intryck
för tankar




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-02 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén