Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden är från botaniska trädgården i Madrid




Telefonen ringer

Telefonen, som normalt är tyst, ringer.

En signal, två signaler...
Jag lyfter på luren mitt i den tredje signalen.

Utan att presentera sig,
frågar en mansröst i andra änden:

- Till vilket telefonnummer har jag kommit?

- Jag kan inte det här numret, svarar jag.

- Vem är det jag talar med? Vem är du?

- Tänk, jag satt just och funderade på vem jag är!
Om du ursäktar, så tror jag att jag fortsätter leta.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 344 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-10-03 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rolig text till en vacker bild!

"- Tänk, jag satt just och funderade på vem jag är!
Om du ursäktar, så tror jag att jag fortsätter leta."
2011-10-06

  zallander
bra !
2011-10-05

    Maria Malm
Bra svarat!
2011-10-05

    tosing
Hahaha... humor :-)
2011-10-05

  Gunnar Ideström
Som jag brukar säga: Det är bara afasin som sätter gränser...
2011-10-04

  Junitvillingen
Hoppas att du fann...dig själv hihi...du fann i alla fall en vacker blomma som precis som din roliga text lyser som en färgklick här!!:-))
2011-10-04

  Filosofen2
Underbar text, Ja, vem har inte hamnat i en sån sits:)...

Bilden på blomman gillar jag och den får en att le.
2011-10-03

    Birgersdotter VIP
Ha ha bra skriven.........
2011-10-03

    ej medlem längre
Bra svar på närgången fråga.
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)