Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dessa dagar

i dessa dagar

tårarna regnar mot
asfalten


hjärtat
bultar
tusen nålar


tanken krossas


i dessa dagar





Fri vers av Nordlys
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-15 21:33



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin text..berör
2011-11-22

    Anneli A
Vackert!
2011-11-06

    ej medlem längre
Vilken sorglig en :(
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Nordlys
Nordlys