Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då hjärtat slår som hårdast

Ibland gäller det att vara i känslan och låta rädslan leda stegen bort.

Ibland gäller det att trotsa rädslan och hoppa i med alla kläder på.

Ibland gäller det bara att stanna upp, känna efter och fatta rätt beslut.




Övriga genrer (Aforism) av Lesley
Läst 411 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-04 00:16



Bookmark and Share


  reza.hb
moget beslut övervinner allt
där "känslor, ångest..och allt annat kommer i bilden"
2011-10-05

  Anna*
Stor levnadsvisdom bär denna text och jag får gratulera till placeringen bland de fem nyaste poeterna!
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lesley