Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan torkan fortskrider


Alla orden har blivit stela och spruckna i mina fingrar som om de lätt smulas sönder vid allt för hårda ögonblick. De har redan krackilerat på ytan men ingen annan kan se hur de tappat tron under ytan. Är det därför de haltar i alla metrar? Versfötterna är stukade av alltför självupptagna kritiker. Inte ens förband hjälper så vila skrivs ut på recept och jag somnar om när riktiga poeter börjar sitt värv. Jag önskar ordsnickare lycka till medan ordningen återställas och värmen stiger. När natten kommer stiger jag upp och låter mig inspireras av månen. Den är lika avlägsen som jag ...




Fri vers (Fri form) av Lesley
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-24 08:39



Bookmark and Share


  Cahaya
Den här tilltalade mig på ett sorgset och vemodigt sätt. Det känns som om du gett upp. Kapitulerat... Jag hoppas du förtsätter skriva. Har läst igenom alla dina texter och de är nakna, blottande och starkt skrivna. Vill läsa mer av dig...
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lesley