Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där du inget ser och förstår


I dunkelhet

Möter din blick

mina föresatser
rinner bort

Som smältvatten
bildar
kallkälla

friskt klart vatten

Ger dig liv
på min bekostnad




Fri vers (Fri form) av Lesley
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-10 08:50



Bookmark and Share


  cilax VIP
kall och nykter skildring av den desperata kärleken
2011-10-24

  Anna*
Smärtsam text om detta oundvikliga i en destruktiv relation. Undrar om det finns en speciell anledning till versalerna. Funderar vidare på din text och applåderar under tiden =0)
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lesley