Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en dag i sibirien



Du ser på mig med frusen blick
säger att jag inte klarar något
inte vill
inte gör
inte är värd

Du skriker så istappar faller från taken
för att jag är så
fet
ful
fruktansvärd

Du spottar de hårdaste orden
som splitter över nypolerad halkbana
och ändå
älskar
jag dig




Fri vers (Fri form) av Lesley
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-03 18:05



Bookmark and Share


  Anna*
Oj, finaste vännen, så stark text du skrivit om hur det kan vara i en mycket destruktiv relation! Jag har också varit där i det läget och det är svårt att resa sig och gå då. Smärtsam läsning! Applåder
2011-10-03

  Olliwer
Känner igen. bra.
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lesley