Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soppa

På stigen markerades
existensens frågetecken
bland fallna barr.
De blandades med
kottar
och mållösa fötter,
vars trevande steg
saknade
smak.
En soppa av livet,
där deltagaren
endast var
en bi-sats.




Fri vers av Ann. O. T. Herriddle
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-04 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle