Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På lördag skall vinden mattas av, säger prognosen för Bahrain.
Bilden på den sovande Svartnos är från Oman 2009.




Varm nordan från havet (100tecken)

I outtröttlig sprinterfart -
varm vind från havet:
Sälta, Tång, Fisk och Fukt.
Sander yr.
Och jag är yr!

 

-------------------
Hitta fler dikter på precis 100 tecken,
Sök efter taggen "100tecken"

 

Programförklaring finns på:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1307588

 

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 424 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-05 13:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Härliga dofter får du mig att känna
med din fina dikt
2011-10-06

    Mejja
Sprider doft med förnimmelse av sommar.
Underskön!
2011-10-05

    ej medlem längre
En exotisk hälsning till oss nordbor.
2011-10-05

    ej medlem längre
Skillnad på nordanvindar.
När nordan blåser in över Roslagen blir det k-a-l-l-t!
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)