Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara otillräcklig

Det var som dagen inte riktigt fått bort daggen.
Som om solen inte räckte till för att förtära den största av droppar.
Jag lekte med tanken att du var den droppen och jag var solen.
Som om jag inte riktigt fick bort dig så som alla andra droppar.

Slagen av insikten reste jag mig från marken.
Det var sanningen - bäst jag hämtar en hårtork..




Fri vers (Fri form) av ErikThorsell
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-05 21:58



Bookmark and Share


  Zelogath
Intressant upplägg
Insikten slår alltid till
Antingen i rätt ögonblick
Eller långt senare
Finurligt slut på det hela :)
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

ErikThorsell
ErikThorsell