Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter brittsommar

Stormvindar råder;
sommarstiltjen nu förbi

- hösten virvlar in




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-06 07:12



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
"Virvlar" är just vad den gör!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP