Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finast i världen


kanske för att du är så mjuk


alla dina ytor blänker
som flytande kol
låser upp det osynliga
och vi skrattar som gångjärn

du får mina bräckliga ben att vilja gå
dig till mötes
ser du min svarta kropp i kritcirkeln
hur allting förlorar färg utom framtiden

silhuetten avslöjar allt mer

från luften sett
är vi ett enda rusande blodomlopp
några skramlande kärnor i ett skåp
mellan de vändande sidorna i din bok

i dörrarna
innanför dina ögonlock

där blänker alla ytor mjuka






Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 668 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-06 09:39



Bookmark and Share


    George.
bra, 'skrattar som gångjärn' gillade jag
2011-10-22

  AgnesP
Så fin:)
2011-10-06

  Shininkagemusha
Fan vad fint.
2011-10-06

  Blåbäret
en underbar text som man blir mjukljuv av värmelycka över att få läsa
2011-10-06

  himlens hemlighet VIP
♪ ♫ ♪ ♫ ♪
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP