Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig som har tid, eller borde ta sig...




Tag dig tid! (100tecken)

Minns dåtid
Tänk på framtid
Men tag dig tid
att leva och njuta nutid
inte bara i tid och otid
utan alltid

 

-------------------
Hitta fler dikter på precis 100 tecken,
Sök efter taggen "100tecken"
 

 

 

Programförklaring finns på:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1307588

 

 

 

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 453 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-06 11:56



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Så sant :)
... och se det som varit som erfarenheter.
Dåtid = verktyg till Nutid.
2011-10-14

  AUDACITY
Bra skrivet, väldigt passande för min dag idag, precis var jag bygger stenar på. :)
2011-10-07

    ej medlem längre
Tidlöst!
2011-10-06

  anits VIP
Så sant och mycket klokt skrivet
2011-10-06

  Junitvillingen
Exakt så - alltid, ja så länge vi har livet i vår hand!!
2011-10-06

    Birgersdotter VIP
Mycket bra
2011-10-06

    ej medlem längre
"Klockren" som det ju heter!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)