Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedräkning bland berusade killar.

1.Vartenda liten bit av mig rymms i din stora famn
jag behöver bara krama dig, det är allt

2. Jag hade en tvungen känsla att ge
mig själv starkt för att du skulle vilja vara nära mig

3. Ett enda litet ord var det som du behövde säga för att
få mig vid dina fötter, inget mer

4. Som att kalla det "kärlek vid första ögonkastet"
det har jag aldrig upplevt av någon

- Mitt liv är en lek bland förföriska killar.




Fri vers av helloalfons
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-06 18:39



Bookmark and Share


  Kalle.O
Bra!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

helloalfons
helloalfons