Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fartvidunder med vingar av silke

På alla fyra
Genom glittrande dalar av snö
Över vinande vidder och berg
Utan att trötta
Utan att se sig om
Med en enkel styrka
Lätt som vinden
Kraftfull som marken
Och fri
Så jävla fri

Då ringer väckarklockan
Jag har aldrig mått så bra av att vakna
Samtidigt som jag mer än allt annat ville somna om
Snacka om lyxproblem...




Fri vers av akseli
Läst 556 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-01-10 20:58



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
*L* vilken härlig balans i texten!
Från dröm till verklighet på
några sekunder.
Tack och lov för väckarklockan,,eller?
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

akseli
akseli