Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vägg mellan oss

När jag får dig att skratta vaknar något inom mig.
När jag hör dig tala vill jag tala med dig.
När din blick fångar min vill jag drunkna med dig.

Du har en ängels sinne och jag kommer aldrig förstå dig.

Varför älskar jag just dig?




Fri vers (Fri form) av akseli
Läst 547 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-04 21:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Vem älskar Yngve Frej?' är namnet på en bok skriven på 1900-talet, kom tänka på den titeln då jag läste dessa dina rader. För att citera en annan skrivarvän 'Det är aldrig för sent att läsa något en skrivarvän skrivit'. Det är då sant, poet som poet, skrivarvän eller ej, författare är 'vi allihopa', utgivna eller ännu ej. En själ kan ju vara något, även om den ej brukar kalla sig 'en konstens tjänare'.
2022-10-06

  Palett
Starka känslor talar i dessa fina rader !
2013-03-06

  walborg
Sällsamt och lyhört
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

akseli
akseli