Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsveckan VS Livet.

Snart är en arbetsvecka till ända och vilan åter njutningen hänger över oss igen. Lite som ett täcke som säger hallå, var hade du tänkt gå?

En gammal vän sägs vara svår att neka.
På en sommaräng med vinden oss smeka.

När slutade vi leka?




Fri vers (Fri form) av akseli
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-09 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

akseli
akseli