Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kärleksfullt farväl



Du är en vacker själ,
allt annat är en lögn.
Du var länge ljuset i mitt liv,
men jag har nu raderat orden
tankarna som gjorde dig till min...
allt det som var en lögn.




Fri vers av Jade Lee
Läst 637 gånger
Publicerad 2006-01-10 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jade Lee
Jade Lee